- Inhoud
Stukjes Callebaut chocolade om zelf chocolademelk te maken
1 zakje à 35 g is voldoende voor 1 beker chocolademelk
Verkrijgbaar in melk, puur, wit, cappuccino, honing en karamel
Meer informatie:
De chocoladestukjes (callets) zijn afkomstig van de Belgische fabrikant Callebaut en worden gemaakt van duurzaam geteelde cacaobonen.
Verwarm 200 ml melk, voeg de inhoud van dit zakje toe, roer goed totdat alle chocolade is gesmolten en geniet van een heerlijke beker chocolademelk.
Melkvariant: suiker, cacaoboer, volle melkpoeder, cacaomassa, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma.
Pure variant: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma.
Witte variant: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, emulgator: sojalecithine, natuurlijk vanille-aroma.
Cappuccino-variant: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, koffie, emulgator: sojalecithine, oploskoffie, natuurlijk vanille-aroma.
Honing-variant: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, cacaomassa, honingpoeder (honing, maltodextrine), emulgator: sojalecithine, aroma, natuurlijk vanille-aroma.
Karamel-variant: suiker, cacaoboter, volle melkpoeder, gekarameliseerde suiker, emulgator: sojalecithine, aroma, specerijen, natuurlijk vanille-aroma.
Varianten melk, wit, cappuccino, honing en karamel: bevat soja en melkbestanddelen en kan sporen bevatten van noten en pinda’s.
Variant puur: bevat soja en kan sporen bevatten van melkbestanddelen, noten en pinda’s.